Finansiering

Att köpa en fin gasolgrill är något man får nytta av året runt även om grillning är starkt förknippat med sommarhalvåret. Om du vill köpa en fin gasolgrill som du kommer få nytta av under många år så kan det vara en ganska stor investering. Det kan då vara skönt att använda sig av olika betallösningar.

Förutom att betala gasolgrillen direkt vid köptillfället så kan du använda dig av fakturabetalning för att skjuta på betalningen något. Oftast rör det sig dock bara om 14 dagar och för många kanske detta inte är tillräckligt.

Avbetalning över tid

Det lättaste sättet att köpa en fin gasolgrill och slippa betala allting direkt med de aktuella månadslönen eller bränna av en bit av ens sparbuffert så kan man istället köpa den på avbetalning.

Detta innebär att du betalar av din gasolgrill på 3 till 24 månader beroende på vad du väljer. Betallösningar som Klarna Konto låter dig dessutom betala i din egen takt. Du bestämmer själv hur mycket och i vilken takt du vill betala från månad till månad. Båda avbetalningsplanerna från Klarna är prisvärda och du kan lösa ”lånen” när du vill.

De butiker vi listar under Köp Online erbjuder avbetalningar som dessa.

Privatlån

Det mest prisvärda lånet om du vill köpa en gasolgrill på avbetalning. Privatlånet får du direkt från din bank eller från någon bank som kan erbjuda dig en bra ränta.

Efter en godkänd låneansökan och du har skrivit på skuldpapperna så sätts pengarna in på ditt konto. Du kan sedan köpa din gasolgrill precis som om du skulle betalt direkt.

Privatlånen är den typ av lån som oftast erbjuder lägst avgifter och bäst ränta utan att sätta någonting i säkerhet (banken vill tyvärr inte ta in gasolgrill som säkerhet).

Om du vill läsa mer om privatlån så kan du göra det här:
http://ekonomin.nu/privatlan/