Gasolgrillar bäst i test

Det finns väldigt exklusiva och bra gasolgrillar som kostar mycket mer än vad de flesta är villiga att spendera på en grill. Att utse vilken gasolgrill som är bäst i test är svårt om man inte begränsar det till en viss prisgrupp.

Om man inte begränsar testet så kan du enkelt räkna med att gasolgrillar och hela utekök blir testvinnare då dessa är extremt bra grillar som rekommenderas till professionella kockar och grillfantaster. Priset på dessa supergrillar ligger också i en prisklass runt 20 000 kronor och över.

Det vanligaste är att man satsar på en gasolgrill under 5000 kronor som passar ens budget. Landmann har en gasolgrill som blivit utsedd till bäst i test i just denna prisgrupp. Det gäller grillen Landmann Flatbed Avalon. Avalon är Landmanns lyxigare serie och oavsett vilken gasolgrill du satsar på i denna serie lär du bli nöjd.

Landmann Flatbed Avalon – Bäst i Test

Landman Flatbed AvalonDenna gasolgrill är utrustad med 4st rostfria brännare och 4st flametamers för att reglera lågan och värmen bättre. Grillen har även en sidobrännare som gör att den högra sidoplattan går att göra varm.

I jämförelse med billigare gasolgrillar strålar denna kvalitet från första anblick. Gasolgrillen blev även utsett som bäst i test av den norska tidningen ”Vi menn” när de testade gasolgrillar under 5 000 kronor.

Av de användarrecension som finns att läsa om grillen så är det ingen tvekan om att detta är gasolgrill med klass som är värd att utses till bäst i test. Vill du ha en riktigt bra gasolgrill som du kan njuta av i många år framför så bör du ta en närmare titt å den.