Köp Online

Det finns en hel del e-butiker som säljer gasolgrillar online. En del av dessa butiker har även ett väldigt brett sortiment av gasolgrillar vilket ger dig gott om valmöjligheter. Om du är osäker på vilken grill du ska köpa kan detta givetvis vara ett problem, men det är också större chans att du hittar en bra gasolgrill till din budget.

Webbshoppar med gasolgrillar

Följande e-butiker har gasolgrillar i sitt sortiment. Vi har valt att länka direkt in till avdelningarna så du slipper leta upp dem själv.

E-butiker med gasolgrillar

Kitchentime KitchenTime
KitchenTime är av Sveriges största butiker inriktade på servering, köksredskap och allt du kan tänka dig kring matlagning. De har ett stort utbud av både gasolgrillar och andra typer av grillar.
Fri frakt och öppet köp i 90 dagar
Bagaren och Kocken
Bagaren och Kocken är en välkänd svensk e-butik som har ett fantastiskt bra utbud av kvalitetsprodukter. Här hittar du ett stort utbud av gasolgrillar, utekök, kolgrillar och allt vad du kan tänkas behöva.
Fri frakt över 499 kr, 90 dagars öppet köp

Tips innan du handlar online

Gasolgrillar från Weber och Landmann är ofta säkra kort att satsa på. Speciellt om du lägger dig i en budget för ca 5000 kronor. Det finns billigare modeller som fungerar helt okej men undersök för din egen skull kvalitet, grillfunktioner och vad andra tycker om dessa innan du köper.

Ett bra tips är att åka ut i ett par butiker och känna och titta på några gasolgrillar. Utbudet i lokala butiker brukar vara dåligt och i bästa fall finns det ett 10-tal modeller att välja mellan. Syftet är dock att få en känsla av vilka märken du kan tänka dig och i vilken prisklass du känner att du vill satsa på.

Att sedan köpa gasolgrillen på Internet gör att du sparar pengar då de ofta är mycket billigare. I vissa fall kan du spara tusenlappar och du får dessutom tillgång till ett bredare sortiment. Priset för gasolgrillar på Internet går inte upp lika mycket som de gör i lokala butiker inför grillsäsongen ( April – Juli).

Om du vill fynda en gasolgrill kan det vara värt att leta efter erbjudande eller kampanjer. Vi har sammanställt en sida där vi i detalj går igenom rabattkoder och erbjuden så att du lättare kan hitta bra priser.